IHMISEN MITTAISIA RATKAISUJA

 

Ajankohtaista

 

31.5.2018
Toimintaterapeutti Riina-Lotta Reimanin palvelut saatavilla 1.6. alkaen. Riina-Lotta tekee toimintaterapiatarpeen arvioita sekä toimintaterapiajaksoja lapsille ja aikuisille ikäihmiset mukaan lukien. Asiakastapaaamiset voivat toteutua Filantrosin tiloissa, kouluissa, päiväkodeissa tai kodeissa. Ota yhteyttä suoraan Riina-Lottaan  p. 0503486479 tai riina-lotta.reiman@filantros.fi.
17.12.2017
Psykologi Johanna Havia valmistui hiljattain 3-vuotisesta ratsastusterapeuttikoulutuksesta, ja Filantros tarjoaa nyt myös ratsastusterapiaa erilaisille asiakasryhmille. Johannan erityisosaamisaluetta ovat lasten ja nuorten psyykkinen oireilu, käytöshäiriöt, oppimisvaikeudet sekä neuropsykiatriset haasteet. Myös kehitysvammaisten, aikuisten mielenterveyskuntoutujien sekä ryhmien kanssa työskentely on Johannalle tuttua.
11.1.2017
Elämässä tulee itse kullekin vastaan tilanteita, joissa omat voimat tai keinot eivät tunnu riittävän. Autamme mielellämme myös yksityishenkilöitä matalalla kynnyksellä parhaamme mukaan erilaisissa haasteellisissa elämäntilanteissa tai ohjaamme oikean palvelun piiriin, mikäli kauttamme ei sitä löydy. Lue lisää!
1.11.2016
Toimistomme muutti 1.11.2016 Kauttuan yritystalolle osoitteeseen Luvalahdentie 1, Kauttua. Työskentelemme lähikunnissa ja omissa toimitiloissamme asiakkaiden toiveiden mukaisesti.